Sådan hjælper du

De mange frivillige er ”hjertet” for hele projektet. De er mere end guld værd og aldeles uundværlige.
Husene danner rammen, men de frivillige er dem der giver hjertevarmen til de mange besøgende.

I 2009 var vi 50 frivillige og i 2021 var vi næsten 400 frivillige. Men vi har dog hele tiden brug for flere, idet vi udvider med huse og aktiviteter.

Så hvis du har du tid og lyst til at være frivillig i julehjertebyen, det kan være alt fra en enkelt lille opgave til mange dage, så kontakt  Birgit Holm 20224429 mail bth6230@gmail.com

Foreningen modtager meget gerne alle former for hjemmelavede ting, vi kan sælge i Rådhuset og Jomfru Fannys Hus. Det kan være håndarbejde, keramik, malerier, træudskårne ting eller hvad du nu lige har evner og mulighed for. Vi tar ikke noget i kommission, kun donerede ting og sager.

Kontakt for nærmere aftale:
Inge Sørensen på 29 92 37 39 eller inge@netfiber.dk

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange. Du kan også give dit navn til Inge. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Med en hjerteaktie er du ambassadør for Julehjertebyen og er med til at bevare og udvikle Julehjertebyen til gavn for hele kommunen.

Det er vigtigt, at vi kan udbygge, nyskabe og lave aktiviteter, så vi også på den måde kan sørge for, at det i sidste ende gavner selve indsamlingen.

Køb af aktie:
Hanne Petersen på 61 33 92 30 eller hannebpetersen@live.dk

Du kan støtte julehjælpsindsamlingen ved at købe årets julehjertesmykke fra den x. til x. december 2023 til en værdi af 349 kr.
Skolernes hjerte for alle står for designet.

Salgssteder:
SuperBrugsen Padborg
SuperBrugsen Tinglev
SuperBrugsen Rødekro
SuperBrugsen Løjt
Karger Beauty
Vibholm Guld og Sølv

Kontakt
Malene Byriel
malene@vibholm.dk

Har du et varmt hjerte for alle og vil du være en del af årets julehjælpsindsamling? Så bliv Sparehjerteambassadør!

Det betyder, at man lejer sparehjertet af foreningen Et hjerte for alle for 500,- kr. og har det stående i sin butik, på arbejdspladsen eller andetsteds.

Har virksomheden valgt at have et sparehjerte, sættes jeres navn på foreningens hjemmeside og i JydskeVestkysten, der jævnligt informerer om, hvem der som Sparehjerteambassadør støtter indsamlingen.

Vi leverer hjertet og henter det igen.

Ønsker I et hjerte så kontakt:
Nanna Jørgensen på 61 70 13 43 eller nannabirkevej@gmail.com

Du kan hjælpe et hjerte for alle, med at afskaffe den fattige jul i Aabenraa kommune, ved at indsætte et beløb på foreningens konto eller via Mobilepay:

Reg-nr.: 7910, konto-nr.: 1409922
Mobilepay: 11744

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange.
Du kan også skrive dit navn og/eller dit firmanavn på indbetalingen. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Kan du synge, danse, fortælle, spille teater eller noget helt andet der kan give underholdning og stemning i Julehjertebyen så kontakt:

Bodil Nissen:
Tlf. 40 41 90 55

Genbrug for alle

drives af foreningen Julehjertebyens Venner på Ramsherred 2 i Aabenraa. Indtægterne fra genbrugsbutikken går til at drive Julehjertebyen.
Julehjertebyens aktiviteter giver mange bidrag som går ubeskåret til Et hjerte for alles julehjælpsindsamling.

Åbningstider:
Alle hverdage kl. 10.00-16.00
Lørdag kl. 10.00-14.00

Kontaktperson
Pia Schmidt
piasch2015@gmail.com

Genbrugsgaver

Hvis du har brugt tøj, sko, ting, spil, dukker, bamser, møbler, sportsudstyr mm som er i god stand og du ønsker at give væk, så kan du forære Et hjerte for alle det.

Vi pakker det ind og giver det som gave til trængende børn fra mindrebemidlede familier i Aabenraa kommune, som har søgt om gode genbrugsgaver. Mange børn og deres familie har med taknemlighed modtaget disse gaver.

Helle Munk-Hansen er idekvinde bag dette fine projekt.
Hvis du har noget du ønsker at forære foreningen så kontakt Helle på:
helmu@kolding.dk eller 20871412

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange.
Du kan også give dit navn til Helle Munk-Hansen. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Hvis du ønsker en hjertegave
kan du gå ind i julehjertebyens Sydbank og skrive et ønske op på et hjerte og hænge det på vores juletræ, så går ønsket måske i opfyldelse.