Sådan hjælper du2018-10-11T07:56:57+00:00

Sådan hjælper du

Torsdag den 25. oktober 2018 kl.19.00 på det tyske bibliotek.

Her kan du høre historien om et hjerte for alle og julehjertebyen, møde de ansvarlige for husene og høre om de forskellige opgaver og aktiviteter der skal bruges frivillige til.

Det er en god ide at gøre sig tanker om, hvad man evt godt kunne tænke sig at bidrage med: Bage, udskænke, sælge, hjælpe med børneaktiviteter, lave popcorn osv. og hvor ofte man har tid.

Julehjertebyen er vært for kaffe/the og kage, mens man kan snakke med de ansvarlige og melde sig til vagtplanen.

De mange frivillige er ”hjertet” for hele projektet. De er mere end guld værd og aldeles uundværlige.
Husene danner rammen, men de frivillige er dem der giver hjertevarmen til de mange besøgende.

I 2009 var vi 50 frivillige og i 2016 var vi 300 frivillige. Men vi har dog hele tiden brug for flere, idet vi udvider med huse og aktiviteter.

Så hvis du har du tid og lyst til at være frivillig i julehjertebyen, det kan være alt fra en enkelt lille opgave til mange dage, så kontakt os endelig.

Med en hjerteaktie er du ambassadør for Julehjertebyen og er med til at bevare og udvikle Julehjertebyen til gavn for hele kommunen.

Det er vigtigt, at vi kan udbygge, nyskabe og lave aktiviteter, så vi også på den måde kan sørge for, at det i sidste ende gavner selve indsamlingen.

Køb af aktie:
Hanne Petersen på 61 33 92 30 eller hannebpetersen@live.dk

Foreningen modtager meget gerne alle former for hjemmelavede ting, vi kan sælge i Rådhuset, Jomfru Fannys Hus og på Jacob Michaelsens gård. Det kan være håndarbejde, keramik, malerier, træudskårne ting eller hvad du nu lige har evner og mulighed for. Vi tar ikke noget i kommission, kun donerede ting og sager.

Kontakt for nærmere aftale:
Pia Lenbroch på 22 24 96 85 eller pialenbroch@hotmail.com
Inge Sørensen på 29 92 37 39 eller inge@netfiber.dk

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange. Du kan også give dit navn til Pia eller Inge. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Du kan støtte julehjælpsindsamlingen ved at købe årets julehjertesmykke. Det er lavet i samarbejde mellem skolernes Et hjerte for alle og smykkedesigner Rie Meyer.

Julehjertesmykket bliver afsløret den 1. december kl. 11.00 og kan købes følgende steder indtil den 14. december:

SuperBrugsen, Centerpladsen, Tinglev
Karger Beauty, Storegade 20, Aabenraa
Super Brugsen Rødekro, Hærvejen 18
Super Brugsen Løjt, Løjt Storegade
Rie Meyer, Bovvej, Padborg
Jacob Michaelsens gård i Julehjertebyen, Aabenraa

Hvad er fællesskab for os?
Når flere enheder bliver til en
Når flere ideer bliver til en
Når flere hænder arbejder sammen
Når flere hjerter banker sammen
Når flere kæmper sammen sker der resultater

Skrevet af: Josefine Kjølsen Olsen, Helena Hymøller Jensen og Mads Warming-Hansen


Skolernes-hjerte for alle

har udviklet et projekt som alle skolerne fra Aabenraa kommune kan tilmelde sig til. Der er undervisningsmateriale klar, omkring emnet: næstekærlighed/ medmenneskelighed og fattigdom og om hvordan den kan ses og vises i vores samfund. Hvert år er der også et underemne. I 2017 er emnet ”Fællesskab”.

Eleverne skal ud fra den nye viden lave et digt om næstekærlighed og om underemnet. Ud fra dette digt skal eleverne lave et forslag til et design af et smykke. Alt dette samles i en digttrailer, og sendes ind til Skolernes-hjerte for alle.

Ud fra de indsendte digttrailers udvælger guldsmeden og Et hjerte for alle, 3 digttrailers/forslag til designs. De 3 udvalgte får en dag sammen med guldsmeden, som sammen med børnene laver et forslag til et design. Disse tre forslag tager guldsmeden med hjem og arbejder videre på design. Guldsmeden og Et hjerte for alle udvælger derefter en vinder.

Skolebørnene ved ikke hvem vinderen er før smykket afsløres den 25. november, hvor de vil læse deres digt op og skal løfte sløret for smykket.

I år er guldsmeden Rie Meyer.

Projektet er en årlig begivenhed og skolerne kan tilmelde sig hvert år i august, på hjemmesiden www.skolernes-projektagent.com

Har du et varmt hjerte for alle og vil du være en del af årets julehjælpsindsamling? Så bliv Sparehjerteambassadør!

Det betyder, at man lejer sparehjertet af foreningen “Et hjerte for alle” for 500,- kr. og har det stående i sin butik, på arbejdspladsen eller andetsteds.

Når beløbet er indsat på foreningens konto, sættes jeres navn på foreningens hjemmeside og i JydskeVestkysten, der dagligt informerer om, hvem der støtter indsamlingen.

Vi leverer hjertet og henter det igen.

Ønsker I et hjerte så kontakt:
Nanna Jørgensen på 61 70 13 43 eller nannabirkevej@gmail.com

Du kan hjælpe et hjerte for alle, med at afskaffe den fattige jul i Aabenraa kommune, ved at indsætte et beløb på foreningens konto eller via Mobilepay:

Reg-nr.: 7910, konto-nr.: 1409922
Mobilepay: 11744

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange.
Du kan også skrive dit navn og/eller dit firmanavn på indbetalingen. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Kan du synge, danse, fortælle, spille teater eller noget helt andet der kan give underholdning og stemning i Julehjertebyen så kontakt:

Malene Bruhn:
Tlf. 51 17 17 11 eller mb@ethjerteforalle.dk

Genbrugsbutik

Et hjerte for alle driver to genbrugsbutikker ved frivillig arbejdskraft. Den ene på Storetorv, Vestergade 5 og den anden på Nørreport. Hvis du har ting, tøj, møbler eller andet vi kan sælge, så modtager vi det med stor TAKNEMLIGHED. Hver en krone går til julehjælp, da vi ingen udgifter har til lejemål.

Kontakt for nærmere aftale:
Pia Schmidt på 61 26 05 52 eller piasch2015@gmail.com

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange.
Du kan også give dit navn til Pia Schmidt. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Åbningstider:
Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00
Fredag kl. 09.00-13.00

Genbrugsgaver

Hvis du har brugt tøj, sko, ting, spil, dukker, bamser, møbler, sportsudstyr mm som er i god stand og du ønsker at give væk, så kan du forære Et hjerte for alle det.

Vi pakker det ind og giver det som gave til trængende børn fra mindrebemidlede familier i Aabenraa kommune, som har søgt om gode genbrugsgaver. Mange børn og deres familie har med taknemlighed modtaget disse gaver.

Hvis du har noget du ønsker at forære foreningen så kontakt:
Hanne Petersen på 61 33 92 30 eller hannebpetersen@live.dk

Du kan gøre det anonymt, og så takker vi mange gange.
Du kan også give dit navn til Helle Munk-Hansen. Så vil foreningen takke dig sammen med de øvrige bidragsydere i en særlig takkeannonce, som bringes løbende i december i JydskeVestkysten.

Hvis du ønsker en hjertegave
kan du gå ind i julehjertebyens Sydbank og skrive et ønske op på et hjerte og hænge det på vores juletræ, så går ønsket måske i opfyldelse.